swc

swc

وبلاگ چیست ؟

اینترنت امکانات و ابزارهای متعددی را به منظور ارائه خدمات وسرویس ها در اختیار علاقه مندان قرار می دهد . یکی از ویژگی های بسیار جذاب اینترنت ارائه سرویس ها و خدماتی است که شما را قادر می سازد با مخاطبان خود ارتباطی پویا و متقابل برقرار نموده و از نقطه نظرات آنان در رابطه با یک مطلب ، آگاه شوید .

در این راستا هر یک از کاربران می توانند دانش و تجارب خود را در اختیار دیگران قرار داده و خود نیز به عنوان عضوی از یک جامعه شبکه ای مطرح گردند ( اشتراک دانش ) . فرض کنید ابزاری ارزان قیمت برای انتشار مطلب در اختیار هر نویسنده و یا صاحب قلمی باشد که بتواند با استفاده از آن عقاید، اخبار ، دیدگاهها و نقطه نظرات خود را در رابطه با موضوعات مورد علاقه ، بدون محدودیت های مرسوم بیان نماید.آیا شما علاقه مند به استفاده از چنین ابزاری می باشید ؟ آیا تمایل به داشتن یک روزنامه شخصی دارید که در آن بتوانید مطالب خود را در ارتباط با موضوعات مورد علاقه ، بیان نمائید؟ بشریت درطی چند سال گذشته قدم در دنیای جدیدی گذاشته است که بدون شک یکی از مهمترین دستاوردهای آن تحول و دگرگونی اساسی در ارتباط با نحوه نشر اطلاعات است. وبلاگ ( Weblog ) و یا بلاگ ( Blog ) نمونه ای در این زمنیه بوده که با توجه به ماهیت اینترنت ، ویژگی دو طرفه بودن وب و تنوع خواسته استفاده کنندگان، در کانون توجه علاقه مندان قرار گرفته و ما امروزه شاهد رشد و گسترش چشمگیر آن می باشیم . واژه " بلاگ " ، از جمله واژه های جدیدی است که قدم در عرصه ادبیات جهانی اینترنت گذاشته است .در این مقاله قصد داریم به بررسی این پدیده جدید! اینترنت پرداخته و با ابعاد متفاوت آن بیشتر آشنا شویم .
تاریخچه وبلاگ و وبلاگ نویسی

ادامه مطلب ...

آلبوم تصاویر امام خمینی سری ۱

آلبوم تصاویر امام خمینی سری ۱



برای دیدن تصاویر در سایز اصلی روی آنها در ادامه مطلب کلیک کنید

ادامه مطلب ...

حدیث بیداری (4)

رحلت امام خمینى؛ وصال یار، فراق یاران:

امام خمینى هدفها و آرمانها و هر آنچه را که مى‏بایست ابلاغ کند، گفته بود و در عمل نیز تمام هستى‏اش را براى تحقق همان هدفها به کار گرفته بود. اینک در آستانه نیمه خرداد سال 1368 خود را آماده ملاقات عزیزى مى‏کرد که تمام عمرش را براى جلب رضاى او صرف کرده بود و قامتش جز در برابر او، در مقابل هیچ قدرتى خم نشده، و چشمانش جز براى او گریه نکرده بود. سروده‏هاى عارفانه‏اش همه حاکى از درد فراق و بیان عطش لحظه وصالِ محبوب بود؛ و اینک این لحظه شکوهمند براى او، و جانکاه و تحمّل‏ناپذیر براى پیروانش، فرا مى‏رسید. او خود در وصیتنامه‏اش نوشته است:

ادامه مطلب ...

حدیث بیداری (3)

چرا جنگ ادامه یافت؟

صدام به نیروهایش وعده فتح سه روزه مناطق تعیین‏شده و یکسره کردن کار جنگ را داده بود. ارتش عراق نیازى ندیده بود تا خود را براى جنگ فرسایشى طولانى مدت آماده کند. نیروهاى عراقى قبل از هدفهاى تعیین‏شده با دفاع مردم ایران مواجه و زمینگیر شدند. تلاش نظامیان بعثى براى شکستن خطوط دفاعى در چند مرحله با به جاى گذاشتن تلفات سنگینى به شکست انجامید. واقعیتهاى محاسبه نشده و تلخ براى امریکا کم کم هویدا شد. دور تازه‏اى از فشارهاى سیاسى بر ایران با سردمدارى کاخ سفید و از طریق مجامع بین المللى و کشورهاى عربى آغاز شد. آنها به جاى محکوم کردن این تجاوز آشکار، جمهورى اسلامى را تحت فشار گذاشتند که آتش بس پیشنهادى را بپذیرد. آتش بس در آن شرایط جز جایزه دادن به صدام و نایل ساختن او و دشمنان انقلاب به آنچه که نتوانسته بودند به طور کامل از طریق حمله نظامى به‏ دست آورند،

ادامه مطلب ...

حدیث بیداری (2)

با تبعید امام خمینى و قلع و قمع شدید مخالفین، سیاه‏ترین دوران حکومت پلیسى شاه آغاز شد. ساواک ابزار قدرت مطلقه بود، بدان حد که حتى استخدام جزءترین کارمندان در مناطق دورافتاده نیز مى‏بایست از تأیید سازمان امنیت بگذرد. در این دوران جز نامى از قواى سه‏گانه باقى نمانده بود. شخص شاه و تنى چند از مردان و زنان دربارى همه‏کاره کشور بودند. اما اعترافات خود شاه در آخرین کتاب و مصاحبه‏هایش و نوشته‏هاى منسوبین دودمان پهلوى و امراى ارتش و سران رژیم که پس از سقوط سلطنت در ایران منتشر شد و همچنین اسنادى که از سفارت امریکا در ایران به دست آمد، جاى هیچ‏گونه تردیدى باقى نمى‏گذارند که شاه و دربار نیز آلت دست و عامل بلا اراده‏اى بیش نبوده و هدایت جریانات و فعل و انفعالات داخل دربار و رژیم شاه و حتى تعیین وزرا و امراى ارتش و تنظیم لوایح حساس نیز در سفارت امریکا و در مواردى، سفارت انگلیس صورت مى‏گرفته است. در اینجا فقط به دو فراز از اعترافات شاه اشاره و بسنده مى‏کنیم. او مى‏نویسد:

ادامه مطلب ...